کلیه کالا ها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

نماد اعتماد ملی

3342453
امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
تمام روزها
906
5434
6340
3322305
52079
68981
3342453

Your IP: 3.226.251.205
Server Time: 2019-08-25 21:32:49
تبلیغ 1

محققان یکی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ﺗﻮﻟﻴﺪ سبزیجاتی با ارزش غذایی بالا به نام ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ شدند که این سبزیجات در ﻣﺤﻴﻂﻫﺎی ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه داﺧﻠﻲ به‌صورت ﻃﺒﻘﺎﺗﻲ و ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴﻚ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮر ﻣﺨﺼﻮص پرورش می‌یابند.

به گزارش ایسنا، میکروگرین‌ها فرمی ظریف از گیاهان خوراکی جوان هستند که از بذر انواع سبزیجات تهیه می‌شوند و با وجود چنین اندازه کوچکی از طعم‌های قوی برخوردارند؛ زیرا گیاهان حداکثر طعم و مزه خویش را در اولین مراحل رشد یعنی دوره میکروگرینی بروز می‌دهند.

مطابق مطالعات انجام شده مواد مغذی موجود در میکروگرین‌ها ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی است و ۲۸ گرم از میکروگرین‌ها معادل ۵۰۰ گرم سبزیجات معمولی مواد مغذی دارند؛ این گیاهان با آب تصفیه شده توسط فیلترهای مخصوص آبیاری می‌شوند و با کودهای ارگانیک تغذیه می‌شوند. در پرورش آنها از سموم و آفت‌کش‌ها استفاده نمی‌شود؛ بنابراین دارای کیفیت بالابوده و کاملاً ارگانیک هستند.

محصولات تولیدی این شرکت فناور شامل بیش از ۲۰ نوع گیاه مختلف با مصارف خوراکی و دارویی است.

قابلیت پرورش گیاهان مختلف در تمام فصول سال، کاهش دو برابری هزینه‌های انرژی مصرفی برای تولید واحد محصول، عدم تخریب محیط زیست، کاهش چشمگیر مصرف آب، قابلیت نگهداری و حمل و نقل آسان از دیگر مزایای میکروگرین‌ها است.